Heren, AHC’31 – SDS’99 2

De eerste zaalwedstrijd van het seizoen is winnend afgesloten. Halleluja, winnen is fijn, winnen is genieten, zeker als je in een dalletje bent gestart.

Dat het niet allemaal van een leien dakje ging maakt de overwinning nog mooier. 7 man sterk, zonder keeper, zonder coach (whatโ€™s new) maar gelukkig allemaal op tijd. Zelfs Silas, die zijn klok 13 uur terugzet had en toch op tijd was (iets met digitale tijdweergave, maar ik snap het nog steeds niet). Toch waren we in den beginne erg apathisch en kwamen we vlot met 0-4 achter. Gelukkig begonnen we langzaam terug te krabbelen en kwamen bij 4-4 langszij , niet in de minste plaats door prima keepwerk van Yair en een iets betere verdediging. Het gevaar kwam eigenlijk alleen van hun linkeropbouwer, met een ongenadig hard schot en zeer zuiver. Het tweede team van SDS is echter een team waarbij de leeftijd toch wel parten gaat spelen. Ons sterkste wapen, STA, kwam goed tot zijn recht en SDS had moeite om het tempo constant bij te houden. In de tweede helft bleven we goed druk uitoefenen op hun aanval en verdediging, waarbij het prima keepwerk van Nadav genoemd en geprezen mag worden. Ook een paar verdedigende blokken deed het moraal van de tegenstander geen goed. Na 15 minuten in de tweede helft was de buit al binnen, helaas had de tegenstander daar toch enige moeite mee. We lieten ons niet van de wijs brengen en de eerste overwinning van het zaalseizoen is een feit.

Peter

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Tommie schreef:

  Wow,… Geen alinea’s! ๐Ÿ˜‰ Dat leest lekker door! Goede pot jongens…

 2. Peter schreef:

  in de digiB wel met alinea’s

 3. Tommie schreef:

  Dat is een geruststelling van een magnitude die me nu nog niet helemaal helder is. ๐Ÿ˜‰

 4. Andres Valero schreef:

  Heren, leeftijd van SDS was inderdaad gemiddeld een stuk hoger. Maar ondanks dat wij ook geen keeper hadden en drie spelers misten (met het eerste mee) toch een goede pot. Thuis zullen we proberen revanche te nemen (het was trouwens de rechteropbouwer met het gevaarlijke schot)

  Groetjes en succes verder.

 5. Tawny schreef:

  Posts like this make the inenetrt such a treasure trove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป