Heren, AHC’31 – De Meer 1

Slecht gespeeld en toch gewonnen!

De Meer gaf meer weerstand in ons hoofd dan dat ze daadwerkelijk deden op het veld. Normaal gesproken is het een fanatieke ploeg waarbij je geen moment kunt verslappen. Dat viel vandaag echter tegen. Zelfs met matig spel wisten we deze wedstrijd winnend af te sluiten. Als dat zo blijft moeten we ons best gaan doen om niet als een serieuze titelkandidaat gezien te gaan worden. Onze aanval was soms bedroevend, zelfs zo slecht dat wij twee maal tegen 4 man de zorgvuldigheid lieten varen en het scoren maar niet wilde lukken!?

We kunnen zo veel beter. Was alles dan zo slecht? Ik denk het niet, verdedigend zat het op slot als het op slot moest, gescoord werd er als De Meer echt te dichtbij dreigde te komen. En gelukkig was De Meer niet veel beter dan ons. Een degelijke, niet al te bijzondere, wedstrijd waarbij de punten terecht bij ons bleven.

Volgende week uit tegen Havas, tegen de medekoploper. Ik ben benieuwd of we na deze wedstrijd nog boven aanstaan ;-).

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Tommie schreef:

  Peter. Gewoon tekst in website rammen. niet copy pasten. Of zorg dan tenminste dat je html opgeruimd is. Dit is superslecht voor onze Google ranking en de opmaak verschilt nu per bericht! ๐Ÿ˜‰ Niet uit word pasten! En gebruik alinea’s…. ๐Ÿ˜€

 2. Peter schreef:

  ja, ja,…Google ranking? Staan we daar ook bovenaan?

 3. Peter schreef:

  zo beter?

 4. Tommie schreef:

  Ja die isj belangrijk ja! ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป