De heren 1 tegen VOS uit Lijnden!

Spelen?

Kijk, dat is nog eens een leuke tijd om te handballen. 15:30 in Lijnden. Om de hoek, lekker weer, auto vol met diesel van de baas. Vroem, vroem, op naar Lijnden. Wat gaan we eigenlijk doen in Lijnden? Handballen natuurlijk! Ik ben daar dol op. Hele weekenden zit ik in de zomer sip voor mij uit te staren en me af te vragen wanneer ik toch in vredesnaam weer mag handballen. Zondagen zijn daar voor bedoeld. Je zou natuurlijk ook op Heren uitje kunnen gaan met de heren, of überhaupt gezellige andere activiteiten ontplooien met je sportcollegae, maar helaas! Dat is niet aan ons besmurft…

Jammer, want wat speelden we slecht. Ik denk niet dat we ooit een seizoen zo slecht zijn begonnen. In voetbaltermen zijn wij zeg maar klaar voor de competitie op het hoogste niveau. VOS is een leuke ploeg om tegen te handballen, stevige heren die nog een flinke dosis energie in hun spel stoppen. Prima! Wij speelden niet prima en vooral op momenten dat handballen zo makkelijk is kregen de heren het voor elkaar om moeilijke dingen te gaan doen. Ofwel, ze gingen lopen klooien! Dat is Hollands voor prutsen en weinig klaar maken.

De Scheidsrechter kon er ook wat van. Heeft naar eigen zeggen op divisie niveau gefloten! “Divisie niveau MY ASS braka foetoe!” Zou mijn antiliaanse buurmeisje zeggen. Hij zal wel teruggefloten zijn naar onze klasse omdat zijn lichte voorkeur voor de tegenstander opzichtig werd. AHC’31 heeft verloren en VOS eerlijk gewonnen. Zo is het maar net. De scheidsrechter hadden ze eigenlijk niet eens nodig. Triest is het wel!

Volgende week weer een verslag van jullie immer positieve positiviteitsgoeroe te 020…

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Tommie schreef:

    Hey Tommie, wat fijn om weer een stukje van de Heren te zien! Goh hé wat tof man! Peer die je er bent…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »