Heren, AHC’31 – US2

Daar waar het bij Ajax ontbreekt aan een beetje swung, hadden wij vandaag de wind in de zeilen en nog mee ook. Met niet goed handbal kregen we het voor elkaar om redelijk goed te verdedigen. US2, duidelijk een ploeg in wording kon alleen maar veel strijd leveren, maar het handbal dat wij van US kennen ontbrak. Wij wonnen dus volkomen terecht.

Ik kreeg in het begin van de wedstrijd een maag/darm knietje. Dat deed erg pijn. Nu nog kan ik niet normaal zitten. Ook mijn verkoudheid van de laatste weken was me niet in de koude kleren gaan zitten. Ik kreeg nauwelijks lucht. De anderen however, zetten daar veel strijd en zo nu en dan erg leuke combinaties tegenover. Het is fijn om weer met Freek te spelen. De lappenmand kent hij nu wel en qua handbal brengt hij erg veel ten opzichte van de andere heren 1.

Peter Smeets moet rustig aan doen, maar viel toch de laatste 8 minuten nog even in. Uit nood weliswaar, maar niet onverdienstelijk. Net toen de doelpunten wat lastig vielen, wist hij er eentje uit stand langs de keeper te frommelen. Zijn reactie na de goal sprak boekdelen. Dit was even het beste uit zijn hoge hoed.

Al met al geen onverdienstelijke dag. Ik ga nu mijn wonden likken en me mentaal voorbereiden op de beer van de meer. Ja we moeten tegen de Meer volgende week. Altijd vriendelijke wedstrijden… zucht.

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. nadav schreef:

  volgens het wedstrijd rooster wat ik van peter heb ontvangen moeten wij tegen lotus aanstaande zondag dus je kan nog even rustig adem halen ๐Ÿ˜›

 2. Peter schreef:

  de dames moeten tegen de meer, dus die moeten hun borsten nat maken…
  overigens werd de beer van de meer na zijn ajax-tijd eerste de bolle van Zwolle en daarna het lek van PEC…over wie heb ik het?

 3. Tommie schreef:

  Piet Schrijvers,…. ofcourse… Gelukkig geen de Meer. Ik heb trouwens interne kneuzingen. Das niet leuk, lomp of famous… Ja dom ja. Dat is het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป