Heren, Zeeburg(De Meer) – AHC’31

Oh wat is het toch altijd een verschrikking om tegen de Meer te spelen. Naar, op de man handbal met iets te veel gevoel voor theater. Schandalige overtredingen afwisselen met janken en huilen op de grond. Vergis je niet, de Meer heren zijn wat ouder en sterker dan wij laffe scharminkels en met een beetje -sturm und drang- kunnen ze best een balletje gooien. Daar ligt voor hen echter nooit de focus. Irriteren en afreageren! (allitereren)

De scheidsrechter was ook bezig met totaal zijn eigen wedstrijd. Echt te bizar voor woorden hoe slecht iemand de verhoudingen op het veld in kan schatten. Bij multiple choice is het altijd erg knap wanneer je alles fout hebt. Deze meneer, totaal niet gezegend met het scheidsrechtervirus, krijgt het voor elkaar om bij multiple choice alles fout te hebben. Ik verwacht dat hij ook geen hoge ogen zal gooien bij SBS6 belspelletjes.

“We zoeken een beroep met een K! 3 letters en het heeft iets met eten te maken!”

Dus. Tot zo ver mijn rant. We hebben gewonnen, dat dan weer wel. Maar de volgende wedstrijd zal net zo verschrikkelijk zijn. Helaas, maar waar. Ik hoop dat wanneer ik iets ouder ben en mijzelf zo ga gedragen op het veld, dat mijn vrienden me dan zullen dwingen te stoppen. Wanneer ik geen vrienden meer heb, zoals nu, dan hoop ik dat anderen die schone taak op zich willen nemen.

Zo, nu verder geld verdienen om contributie eindelijk is te betalen! ๐Ÿ˜‰

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป