Heren, AHC’31 – Aristos

Tsja, deze wedstrijd hadden we nooit gewonnen. Ook niet wanneer de scheids niet van Aristos was geweest. Gelukkig had deze snel door dat zijn handelen de uitkomst van de wedstrijd niet zou beรฏnvloeden. Aristos was en zal beter blijven. Waarom? Waarschijnlijk omdat ze er meer energie in kunnen steken dan wij. Ik vermoed dat dit ons het hele seizoen zal achtervolgen. Het slim oplossen van standaardsituaties? Hoeken uitgedekt, midvoor die er ver uitkomt. Tsja, leermomenten? Ik weet het niet.

A.s. dinsdag natuurlijk alle tijd om er aan te werken. Maar ik ben bang dat in ons team, waarvan sommigen de warming-up niet volhouden, de echte drive ontbreekt om dit soort wedstrijden te kunnen winnen. Uiteindelijk was het erg geforceerd en dat is vooral zonde. Jammer ook dat we totaal verkeerde analyses kunnen maken van wat er fout ging. Dat is eigenlijk al een voorbode van de uitkomst, namelijk; ‘Dit lek komt niet boven’! Erik speelde goed. Daar gaan we als linkspoot nog plezier aan beleven. Nu maar hopen dat we positiespel onder de knie gaan krijgen! ๐Ÿ™‚

Morgen weer aan de bak in de zaal. Lekker trainen. De dames speelden ook nog. Bij gebrek aan stukje hier even een kort verslag. AHC’31 kwam, en zag de tegenstander winnen.

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป