AHC tegen de rest!

Monnickendam – AHC’31!

Altijd leuke potjes waarin het publiek graag mee zou willen doen! Een jong team dat ons een wedstrijd lang voorbij rende! Uiteindelijk was de Monnickendamse scheids het meest verantwoordelijk voor het gelijke spel. 20-20 omdat hij een bal die voor, ja niet eens op, maar voor de lijn lag in de laatste 7 seconden gewoon telde. Prutser! PRUTSER, maar wij hadden gewoon moeten winnen voor die bal.

AHC’31 – Westsite

Ongeacht Tommie’s stomme zijn, wezen en leven. Zijn onbelangrijkheid en zinloze bestaan hebben we deze wedstrijd de beste 20 minuten van het jaar gespeeld. Westsite kwam die niet mee te boven. Wij gaan in de toekomst wat meer leren leven met het rempedaal wanneer we moe worden. Of meer trainen? Iemand?

Aalsmeer X – AHC’31

Zelfde jongens als elk jaar. Je kan er van winnen en verliezen. Dit keer gewonnen doordat zij nogal krap in het personeel zaten. Gelukkig was de geannexeerde basketballer er niet. Die is altijd wel goed voor wat ‘rare’ acties. 26-32 was uiteindelijk niet meer dan verdiend. Nu moet Erik echter wel de pijn in zijn been verbijten en heb ik al sinds zondagmiddag een stijve …….. nek. Maar dat mag de pret niet drukken. Werken gaat nauwelijks daar mijn stijve nek niet lekker werkt met 3 beeldschermen om naar te kijken. Ik werk nu dus maar weer even op een laptop.

En de dames? Ja die doen niet aan stukjes niet… Dat is voor heaumeau sapiens gespierdmens. (“Mannen”)

AHC'31

Tsja,....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป