Vakantie

De vakantieperiode is afgelopen en nare gebeurtenissen stapelen zich op. Het is geen leuk jaar tot zo ver en hopelijk wordt de rest van het jaar en het handbalseizoen een stuk beter.

De Dames verloren vandaag maar speelden wel tegen een leuke tegenstander. Dynamo won van onze dames met 8-11 en Linn kon mij vertellen dat ze wel lekker heeft gespeeld. Tip voor de coaches. Schottraining? Ik geloof namelijk niet dat AHC maar 8 kansen heeft gehad en ze 100% hebben geraakt!

De heren hebben kansloos met 1 punt verschil verloren. Volgens Stefan was de tegenstander niet zo goed, maar alsnog beter dan AHC dan kennelijk. Peter Smeets deed zijn ding en viel in op het veld. Zo hadden ze alsnog een man op de bank.

Volgende week meer wedstrijdverslagen, dan ga ik namelijk zelf ook handballen. Over het algemeen levert dit inhoudelijk leukere stukjes op. Toch?!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Peter schreef:

  Tegenstander niet zo goed?
  Wij niet goed?

  We hebben heerlijk gespeeld (zwoele zomeravond) voor een 1e wedstrijd en onze huid duur verkocht. Bij de rust was het spannend (gelijk) en aan het eind 1 puntje te weinig voor een eerlijke uitslag. Uitslag is wat mij betreft dus geflatteerd en met jou erbij volgende week (als wisselspeler, +/-) scheelt dat toch zo’n meter (in de verdediging).

 2. Tommie schreef:

  Hey Peet, dit is natuurlijk van horen zeggen he! ๐Ÿ˜‰

  Tot morgen op trainen! ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป