Heren 1, AHC’31 – HVL 1

Tsja, wat kan ik zeggen. Wij waren met zijn 6-en, zij met zijn velen. Wij hebben er 30 gescoord, zij 33. Ik was eigenlijk na 20 minuten al kapodt! Maar 1 ding hield me op de been. Ik handbal niet bij HVL – ik handbal niet bij HVL – ik handbal niet bij HVL…

Wat zou ik me hebben geschaamd om tegen ons, zonder keeper, zonder wissels en zonder stoor,  zo’n vlieger om mijn oren te krijgen! 2 Keer gepiepeld te worden á la Frank Versloot. Silas alleen maar kruisingen zien raken en Daan koelbloedig zien afronden. HVL had 1 einzelgänger die er ballen in kon schieten á la Frans Poen. Oftewel, loeihard. Eén van de HVL-ers, die ik me van de jeugd meen te herinneren, is ook daadwerkelijk door het lint gegaan. Eigenlijk net als vroeger. Jammer dat Nadav de elleboog beantwoorde met een duw, want we hadden op dat punt wellicht nog kunnen winnen ook.

We hebben heel wat te klagen in ons team, maar jezus wat kunnen we af en toe lekker ballen. Against all odds en vanuit het niks heb ik aanvallen gezien die ik nog wel even zal herinneren. Okay, we waren allemaal kapot en natuurlijk lopen zij zo langs ons heen. Boeit me niet, wij hadden in mijn ogen gewonnen! Ik had in ieder geval niet met 33-30 van ons willen winnen! 😉

Stefan! Nog moeten nekken? Ook dat nog ja, Stefan was gesloopt!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »