Vrienden van AHC spelen jeu des boules en bbqen op zondag 25 juni 2017 in het Amsterdamse Bos

Wéér een roeiwedstrijd op de Bosbaan, maar toch kunnen we , soms na wat rondjes rijden, voor zover we de auto mee hebben, parkeren en alle spullen uitladen / opstellen die nodig zijn voor de jaarafsluiting. Op “ons “ plekje weer eens dit jaar: heel anders dan verderop achter de bomen…

Voor de bbq nemen diverse mensen eten en drinken mee, voor sets ballen zorgen wij. Beetje koud, maar met jassen aan gaat ’t prima. Zoals ieder jaar verloopt alles lekker spontaan, en de kinderschare wordt elk jaar groter… Volgend jaar nemen we voor hen misschien ook wat speelspullen mee: al doen die houten beesten ook goede zaken. Is er genoeg te eten en drinken? Jazeker, zelfs de wijn komt er aan… dat inspireert.

Veel talent he?, maar een goed gesprek moet natuurlijk ook kunnen worden gevoerd.

Wij vonden het weer geslaagd met elkaar en hopen jullie volgend jaar weer te zullen zien bij nieuwe activiteiten!

Noteer maar alvast in je agenda:

zondag 8 oktober 2017

Op die dag zullen we in de binnenstad van Amsterdam een wandel-opdrachten-speurtocht lopen, vanuit het huis van Audrey en Cees, waarbij ook fotootjes moeten worden gemaakt. Details volgen in de eerstvolgende Ballista na de zomer.

Ook gaan we zeker weer een supportersdag organiseren, en het schaatsen is een vast item geworden dat we graag herhalen. Data en verdere informatie volgen!

Dank voor jullie enthousiaste deelname,

Tot in het nieuwe seizoen.

Petra, Milja, Nienke

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »