AHC’31 in de zomer…

En nu!? Nu komt waarschijnlijk de familiedag, de heren gaan sowieso 3 toernooien spelen en ook is er aandacht voor ledenwerving. Jonge en oude leden, de ballotage commissie is opgeheven dus daarover geen zorgen.

De heren speelde hun laatste wedstrijd tegen Vido in Vidostad. Vido begon goed en zoals altijd erg fel. Het was dan ook geen verrassing dat Vido de hele wedstrijd voor stond. TOT 6 minuten voor het einde. Met een stand van 21-16 in het voordeel van Vido maakt AHC er 22-24 van. Best miraculeus was dat. Echt genieten konden we niet omdat Silas zijn pols op meerdere plekken had gebroken. Een trip naar het Waterland ziekenhuis was voldoende om zijn pols te laten zetten, maar nu nog steeds is het niet duidelijk of zijn pols ook moet worden aangepakt door een snijdende dokter. Jammer. Winnen van Vido is vaak ook winnen van het publiek aldaar. Beetje gekke schreeuwerds waren dat. In het veld merk je er niet echt wat van, maar nu ik aan de kant stond met een blessure kon ik lekker meegenieten van de mooie volzinnen die het publiek stond te schreeuwen.

Ik heb de pagina om de uitslagen van de site van het NHV te stelen af. Ik wacht nog even op goedkeuring van hun webmaster. Daarna zijn alle standen en programma’s gewoon weer hier op de site te vinden.

Groetekes,
Tommie

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป