Heren, DSG – AHC’31

Tsja, uitgezonderd wat gescheurd schouderkapsel was dit een makkelijke overwinning. De scheids floot op 1 moment na uitstekend en ook de tegenstander deed weinig terug. Zeiken wel ja, daar waren sommige wel goed in. Jammer, want het is altijd een leuke tegenstander om tegen te ballen. Gelukkig was de DSG publiek schreeuwster er ook weer voor de nodige humor. Dat zet alles altijd zo lekker in perspectief.

In hal 1 begon na de dames de wedstrijd Westsite 1 – Zaanstreek 1. Leuke pot die Westsite had moeten winnen; een op het randje spelend Zaanstreek, een vrije worp met nog 0 seconden te spelen die de zaken gelijk trok! Top Menno. Nu met handbalpensioen gaan. Stoppen op het hoogtepunt! ๐Ÿ™‚

Nu weer meer stukjes, ik ben even stil geweest. Er zit een bug in mijn systeem om de standen en programma’s automatisch te tonen. Morgen waarschijnlijk eindelijk deze pagina’s online.

Toedeloe!

AHC'31

Tsja,....

2 reacties

  1. dsg schreef:

    jammer dat er zo wordt geschreven als je beide toch van deze leuke sport houdt. Als je wint heb je vrienden en vind je de scheids ook top. Was het andersom geweest dan was de scheids slecht. Wij hebben in ieder geval lekker gehandbald tegen een goede tegenstander die terecht heeft gewonnen. Dat zou een veel betere omschrijving van deze wedstrijd zijn.

    • Tommie schreef:

      Hey DSG! Ik vind het ook altijd erg moeilijk om mijzelf te beoordelen, zelfreflectie is daar dan ook niet mijn sterkste punt. Als je goed leest zie je de korrel zout en de nuance! groet, Tommie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป