Heren 1, US3 – AHC’31

Soms zit het mee en soms zit het tegen. US vindt 21:30 op een zaterdagavond een prima tijd om te handballen, dus (met de extra vertraging) beginnen we net iets voor 22:00 aan aan handbalwedstrijd. Zwaar gemankeerd, Attila op doel met koorts, Tommie zo veel mogelijk op de bank met koorts en onze cirkelspelers waren allemaal ziek, op vakantie of weg. Zo ook Jeremie en Daan. Gelukkig nog wel een soort van halve wissel. Hopelijk zou dit ons niet opbreken.

US3 is een verzameling van jong en oud gedienden bij US. Nee, het is niet de heren 5 van Herman, maar zeker een bonte verzameling geworden. Zo ook Erik die ons enkele jaren geleden verliet om zijn geluk bij US te beproeven. Gelukkig kan Erik weer ballen na lang blessureleed!!

Veel geluk hadden wij niet nodig. US was niet echt bij machte om onze toch vrij matige score van 22 punten bij te blijven. Veel open kansen gemist (13+?), maar toch een voorsprong weten te behouden door een scherpe dekking. Gelukkig maar, want vanavond had makkelijk anders af kunnen lopen. De korte pauze komt als geroepen. Hopelijk iedereen 3 januari weer fit als een hoentje!

Dank Suzanne, Rosalie en Yair voor jullie fysiek aanwezige steun! ๐Ÿ˜‰

Fijne dagen allemaal!

 

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate ยป