Fit de zomer door met Eddy

Eddy, onze krachtpatser, kickbokser, personal trainer en bootcampinstructeur staat weer klaar om ons fit te houden voor volgend seizoen.
Eddy heeft ons vorige zomer ook bootcamptrainingen gegeven. Hij traint voornamelijk de spieren die je nodig hebt om harder te kunnen gooien, hoger te kunnen springen en langer te kunnen rennen.

We beginnen op woensdag 25 mei om 19:30 en zullen tot aan de eerste training in september, iedere week bootcampen in het Vondelpark.

Wie mag er meedoen?
In principe eerst alleen alle spelende en trainende leden. Blijkt nou dat groep niet al te groot is (en Eddy vindt het geen probleem), dan kunnen er eventueel ook vrienden meetrainen.

Details:

 • Iedere woensdagavond van 19:30 tot 20:30 (kans op uitloop) t/m 24 augustus.
 • Vondelpark. Meetingpoint; Kattenlaan (zijstraatje Overtoom bij Tennisclub Kattenlaan). We trainen rondom het kinderbadje daar tegenover.
 • € 2,66 per training. De vereniging betaald de rest. Met 14 trainingen maakt het in totaal € 40,- voor de hele zomer.
  Let op: er móét vooraf betaald worden. Anders is het voor het bestuur niet bij te houden + Eddy moet natuurlijk ook betaald worden.
  Dus, wil je meedoen? Graag vóór 25 mei € 40,- overmaken naar AHC’31 – NL49ABNA0466295944. Je besluit zelf of je alle 14 trainen meedoet, of enkel 6. Je hoeft je nergens af te melden 😉
 • We moeten daar even streng/lullig in zijn; heb je niet betaald, dan kun je niet meedoen.

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder of app Stefan (06-15345320) of Moniek (06-28689612)

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Rosalie de Boer schreef:

  er zou toch een poll komen? ik kan niet om dit tijdstip en wil wel ECHT ECHT heel graag mee doen..

 2. Ik kan ook niet op woensdag.. Dan werk ik savonds..

 3. Hi Rosalie en Melanie, klopt. Voor woensdag konden een aantal niet en voor dinsdag konden een aantal niet (vooral mannen en beachers).
  Omdat Eddy veel moeite moest doen om er acht uur van te maken, en het waarschijnlijk 20:15/20:30 zou worden, hebben we gekozen voor woensdag.
  Sorry dames. Bij beiden dagen zouden we mensen teleurstellen, maar met de woensdag was de groep van teleurgestelde iets kleiner.

Translate »