Dames 3 – AHC31 vs KDO2

Berichtje van onze twee nieuwkomers die meteen zelf een stukje schrijven. Geniaal! ๐Ÿ˜‰ Welkom!!!

Lieve lezers,

Afgelopen zondag 13-12 was de eerste wedstrijd van ons, Claudia en Chantal, voor AHCโ€™31 DS3. Stiekem waren we wel zenuwachtig, we hadden er erg veel zin in!

Van te voren werd nog het een en ander aan teambuilding gedaan bij het supporteren van de DS2 en DS1. Daarna mochten wij in de klassieke shirts laten zien wat we in huis hadden tegen KDO2.

De zaal speelde helaas niet lekker met ons mee, met dank aan de hockeyers voor ons was het glijden over het zand. Al snel kwamen wij op voorsprong. Niet iedere bal werd correct aangespeeld (iets met nog niet op elkaar ingespeeld zijn) maar als het goed gingโ€ฆ Dan zat โ€˜ie ook prachtig in de kruising. De voorsprong werd goed vast gehouden door Linn die als een Wester stond te keepen in het goal, waarvoor dank! Linda wist ons vanaf de kant goed te coachen. Met een stand van 11-7 gingen we goed de rust in.

Helaas kwamen we iets minder goed de rust uit, want plots stond KDO op voorsprong! De vechterslust kwam terug, we hebben het weer goed gemaakt. Aan het einde was er toch weer een dipje en is het uiteindelijk 18-18 geworden. Het was een zeer sportieve wedstrijd om te spelen, zowel van de AHC kant als van de KDO kant. Als we wat beter op elkaar ingespeeld zijn, zal het spelen nog net wat lekkerder gaan en zullen wij de uitwedstrijd zeker winnen!

Liefs, Claudia en Chantal

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate ยป