Dames 2 – AHC31 vs Zaanstreek

Zondag 13 dec, 12.00uur; tijd om de nr 1 van de poule, Zaanstreek, te laten zweten!

Met een fantastische combinatie tussen Moniek en cirkelspeelster, aka sterspeelster van de dag, Yvonne kwam AHC voor het eerst op een voorsprong 1-0. De toon was gezet en zij moesten aan de bak. De eerste helft ging gelijk op, met mooie kansen, rake schoten en goed keeperswerk. En met de zoemer voor de eerste helft nog maar 3 seconden weg legde Karlijn de bal keurig achter hun keepster. 11-10!

Een flinke speech van, slechts deels tevreden coach, Tommy (Tommie red.), moest ons klaarstomen voor de tweede helft. Daarin speelden we slordiger en gaven we een voorsprong van 3 punten te makkelijk weg. Gelukkig kon Wendy nog een penalty stoppen en bleven we in de buurt bij Zaanstreek. Met een wat rommelige laatste 10 minuten wisten we helaas niet de twee punten te behouden, maar de wedstrijd biedt voldoende kans om volgende week eindelijk weer eens te winnen!!