Dames 2, Wijk aan Zee – AHC’31

Zondagmorgen 20 december, 10 uur, tijd om vanaf Amsterdam te vertrekken naar Wijk aan Zee. Na in de nacht te zijn thuisgekomen van werk, heb ik helaas mijn wekker niet horen afgaan. Dus na veel gebeld te hebben naar mij en ongerustheid, werd ook ik om half 11 mijn bed uit geklopt door Moniek en Yvonne. Nogmaals mijn excuses meiden en Tommie, zal het goedmaken met jullie !

Gelukkig snel in de auto gesprongen waarna wij nog ruim op tijd arriveerde. Spannende dag weer, wij op de 5e plek en onze tegenstander op de 6e plek.

Omdat Roy onze trainer hiervoor 3 jaar Wijk aan Zee heeft getraind, wist hij ons bij de training al te vetellen dat wij gelijk op zouden gaan.

Omdat de wedstrijden voor ons waren uitgelopen, begonnen wij 20 min. Later dan gepland onze wedstrijd. Dit was helaas vandaag niet onze dag en daarom wil ik het ook kort houden. In de aanval wou het maar niet lukken maar gelukkig stond onze verdediging zoals altijd als een blok waardoor Wijk aan Zee ook moeilijk tot scoren kwam. Onze aanvallen waren gehaast, slordig en het lukte maar niet op elkaar vrij te spelen en te lanceren. Ondanks dat Tommie ons toesprak in de rust dat we veeeeel meer moesten schieten, lukte het maar niet om de kansen af te ronden. Zonder punten gingen wij dan ook naar huis met een eindstand van 12-7.

De teleurstelling in de kleedkamer was van onze koppies af te lezen, maar gelukkig wisten wij elkaar wel weer op te vrolijken. Als je het begin van het seizoen zag en hoe wij nu handballen zijn wij met sprongen vooruit gegaan. We hebben hele sterke, krachtige spelers alleen het moet nog een team worden. Wij zullen dan ook als team meer trainen op de aanvallen. Ondanks vandaag hebben wij nog alle vertrouwen in de rest van het seizoen en hopelijk gaan we volgende wedstrijd eindelijk is met punten naar huis !!

Liefs wendy

*) Footnote van de coach. Zo erg is het allemaal niet Wen! ๐Ÿ˜‰

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Linn Sawade schreef:

    Goed stukkie Wen!

Translate ยป