D2, AHC’31 – Volendam 3

Dat de meeste teams van Volendam kunnen handballen is toch wel een vast gegeven. Wij moesten tegen de dames 3 en dan weet je in principe nog niets. Dit team kon door tegen ons te winnen hun winterkampioensschap veiligstellen en dat is dan ook wat ze hebben gedaan.

Volendam by night

De dames 2 gaan door een wisselvallig seizoen. Winnen van de betere teams, kansloos verliezen tegen de nummers laatst. Er zit niet echt lijn in. Onze opbouwers houden niet van schieten en wanneer je geen zekerheidjes ingebouwd heb zitten waar je op kunt leunen als het moeilijk wordt, dan merk je dat elke wedstrijd tijdens de reguliere 20, 40 en 55 minutendip! ๐Ÿ˜‰

In ieder geval deden we het vandaag helemaal niet onaardig. We hebben Volendam nooit kunnen doen wankelen, maar 10 minuten nadat de 2e helft was begonnen hadden we toch zo maar het verschil teruggebracht naar 2 punten. Niet voldoende voor welk waardevols dan ook, maar wel voor complimenten van de coach.

Zoek je het recept voor deze Gojikrentenbol met poederstevia? Ik ook!

Zoals bij elke sport moet je bij handbal eerst uitblinken in de simpele dingen om verdere stappen te maken. Systemen, druk verleggen, tegenstander vastzetten. Allemaal leuk, maar nog niet voor nu. De trainer weet wat hem te doen staat. Hoop ik! ๐Ÿ˜‰ Voor nu glutenvrije oliebollen gebakken in raapzaadolie en gedemineraliseerde goji-krenten met poederstevia. Op naar de 2e helft!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป