Chantal: Dames 3 versus US

Lieve lezers,

Zondag 18-12 stond bij DS 3 de wedstrijd tegen US op de planning. Volgens Sportlinked stonden zij op plaats 9 van de 9 en aangezien wij zelf steeds beter in het seizoen komen, hadden wij hoge verwachtingen.

De eerste helft verliep matig. De verdediging stond sterk en onze keepster zat er lekker in. De aanval echter moest beter. Veel ballen werden gemist en het tempo zat er niet lekker in. Gelukkig was dit van beide kanten zo, waardoor wij met 6-3 voorsprong de rust in gingen. ย Een matige scoreโ€ฆ

Tijdens de rust hebben we zowaar peptalk gekregen van onze liefste coach Vlad! Deze positiviteit was in de tweede helft duidelijk terug te merken in het spel. Als opdracht hadden wij meegekregen om op snelheid te spelen. Net als het Nederlands team moesten wij veel breaks lopen. Hoeken snel weg, midden blijft wachten op de bal. Dit bleek onze gouden combinatie te zijn. Al vrij vlot begonnen wij uit te lopen en stond onze dekking sterk.

Met een eindstand van 18-5 denk ik dat wij trots kunnen zijn op deze afsluiter van 2016. We hebben met elkaar een positieve wedstrijd gespeeld.

Namens DS3 wensen wij AHC en leden alvast hele fijne dagen en een gezond en gelukkig 2017!

Chantal

cvv

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Tommie Pit schreef:

    Nice fotootje! ๐Ÿ˜‰ Op ahc31.nl is hij helemaal mooi uitgesneden!

  2. Linn Sawade schreef:

    Nice ladies! Jullie ook alvast fijne dagen gewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป