Silke: Dames 2 vs Havas

Door goed te kijken naar het Nederlands elftal en daar een voorbeeld aan te nemen, hebben wij ook een prachtige winst op onze naam bijgeschreven.

We begonnen al heel goed met de voorbereiding: helaas twee geblesseerden, één die nog lag te slapen, maar de rest top fit! Gelukkig begonnen we wel allemaal scherp aan de wedstrijd, met als hoofdopdracht ’de vijf punten’. Je zult je afvragen wat zijn dan deze vijf punten. Ja als we deze prijs geven dan werken ze niet meer. En dan kunnen wij ook niet meer op de training het toernooi winnen ;).

Verder met de wedstrijd. De bal ging lekker rond, er werden breaks gelopen, Violet was vaker weg dan Floortje Dessing. We speelde super snel en de tegenstander wist niet waar zij het moesten zoeken. De verdediging was heel goed en stapte zo snel uit dat de tegenpartij niet de kans kreeg om te schieten. En dan kan je als tegenpartij eindelijk schieten, staat Annet ook nog eens op doel. Ja inderdaad dat is niet leuk, dat moet de tegenstander ook hebben gedacht. Want zij raakte een beetje gefrustreerd. Bij ons spatte het plezier ervan af. Naast een paar doelpunten die op het EK niet hadden misstaan in de top tien, was het vooral het teamspel wat ons de overwinning gaf. Een paar prachtige 1-2-tjes en een paar hele mooie afstand schoten waren de hoogtepunten. Met uiteindelijk 14-9 als eindstand.

Daarnaast was er deze wedstrijd nog een extra motivatie. Want de Sint had wat achter gelaten voor de dames. Nee de Sint houdt niet van verliezen en alleen bij winst mochten deze dames weer fris en fruitig naar het Nederlands elftal gaan kijken, die even later op de avond zouden spelen tegen Noorwegen. Met een heerlijk shampoo van de Rituals vierden wij onze overwinning. Wij blij en de andere die samen met ons naar de wedstrijd gaan kijken in de kantine blij.

Hoop dat wij het goede voorbeeld hebben gegeven aan het Nederlands team. Anders mail ik toch nog wel even stiekem die vijf cruciale punten…

Iedereen alvast fijne feestdagen!

Liefs Silke

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »