Heren 1, VRONE 1 – AHC’31

Een sterke tegenstander, uitstekende scheidsrechters, maar wel wederom een zaterdagavond-wedstrijd om onze kunsten te laten zien. Zeker een mooi gelegenheid om onze nieuwe Duitse aanwinst Felix kennis te laten maken met de Nederlandse hoofdklasse competitie. #welkomFelix

Een goed begin zorgt ervoor dat AHC’31 direct de leiding neemt om uiteindelijk niet meer weg te geven. Sint Pancras stond een avond, of in ieder geval een heel uur, volledig op zijn kop. Eindstand 23-27.

Goed verhaal, lekker kort. Toch was er zo veel meer over deze wedstrijd te vertellen, zoals hoe een scheidsrechterskoppel een wedstrijd volledig onder controle kan hebben. Zo goed zelfs dat je ze hun foutjes vergeeft. Dat is klasse fluiten. Hopelijk gaan we deze twee heren vaak tegenkomen. Of zoals er eigenlijk verdedigd dient te worden in een wedstrijd. Komt dat allen zeker aanschouwen in een van de volgende thuiswedstrijden. Fijn ook dat Sinan besloten heeft dit jaar toch nog lekker mee te gaan doen, zeer gewaardeerd. En erg fijn dat we na een walgelijke thuiswedstrijd waarin we ons veel te veel lieten leiden door wanstaltig fluiten en goede provocaties van de tegenstander. Ook een vaardigheid die we ons eigen moeten maken. Al met al, een fijne afsluiting van een roerige week heren 1 handbal bij AHC’31.

#hashtag #livelife #hupsakee

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป