Een verslag aan de lieve lezer namens Chantal van Vliet – Dames 2

Lieve lezer,

Een enkeling die het is opgevallen, sinds een week heeft dames 2 er een speelster bij. Dat ben ik, Chantal van Vliet en (rechter-)hoek speelster. Afgelopen twee jaar heb ik menig wedstrijd voor DS3 gespeeld, nu worden dat de wedstrijden van DS2.

Op zondag 19 november stond de wedstrijd AHC ‘31 DS2 – HMS/Achilles DS4 op de planning. Eerst moesten we ruimte maken in de kleedkamer, omdat wij zo veel zakken kleding hadden verzameld voor de club. Daarna was het tijd voor actie. Althans vanuit onze kant. De tegenpartij had wat moeite met een aanvallend ritme vinden. Mede daardoor konden wij laten zien hoe ijzersterk onze verdediging is en wat voor tijger ons goal verdedigd. Aanvallend waren wij razend snel. Een avondje met alcohol is duidelijk geen excuus om niet te rennen, we hebben dan ook een paar mooie break outs gehad.

Met een eindstand van 14-5 zijn we weer gestegen in de ranglijst naar een derde plaats. Ons doel dit jaar? Minstens twee teamuitjes en kampioen worden. Beide doelen zijn nog steeds zeer realistisch.

Voor volgende week staat de wedstrijd tegen de nummer 8, DSOV DS2, op de planning. Op naar nog vele gebruikte verpakkingen van de overwinningsdouchegel!

Groetjes Chantal

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »