AHC31 supportersdag 5 februari 2017

Lekker tijdstip om te starten: half 12. Alle 5 de AHCteams spelen thuis. Eén nadeel: het laatste team, dames 4, speelt in een andere hal…..sneu he?: daar gaan we dus straks met een ploegje TOCH naar toe, want supporter ben je voor ieder team, nietwaar? We starten rustig-aan, eerst dames 3.

Supporters druppelen binnen, appeltaarten worden aangesneden, men kletst gezellig en er wordt prachtig onderhoudend gehandbald in hal 3. Nog gewonnen ook: een goede start! Daarna volgen de heren, het wordt al drukker aan de kant:

Een ongekend spannende einde: hoe bestaat het dat je met 10 punten voor kunt staan en dan nog bijna helemaal wordt ingelopen, heren!! Gelukkig loopt het goed af….

Dames 1 en 2 volgen; maar liefst 4 generaties genieten van onderhoudende wedstrijden, terwijl kruidkoeken en brownies met de restanten appeltaart worden weggewerkt aan de kant: (mama Saar scoort fraai, kids hebben het druk met héél andere zaken)….

De dames 1 redden het helaas niet om winnend af te sluiten, maar het is mooi om naar te kijken!

Dames 2 spelen een lekkere wedstrijd, maar nu moeten we splitsen, want dames 4 speelt in de Calandhal…. Dus we wachten het einde niet af maar vertrekken om ook dat team aan te moedigen…. de dames redden het vast en zeker ook zonder ons….

Op de tribune boven kijken we naar de laatste partij van deze dag, met een kleine maar enthousiaste afvaardiging.

Helaas gaat de winst naar de tegenstander; aan het publiek heeft het niet gelegen….  Wij vonden het een geslaagde dag en danken iedereen die er was voor hun aanmoedigingen en meegebrachte lekkernijen. Volgend jaar organiseren we graag weer een supportersdag, dan hopen we alle teams in één zaal te kunnen zien spelen.

Maar eerst zien we elkaar hopelijk op 18 maart op de Jaap Edenbaan, lekker de schaatsen mee ( of huren) en zwieren maar, We verzamelen er om 14.00 uur. Tot dan!

De vriendencommissie Petra, Milja en Nienke.

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »