Van seizoensopening naar game night naar … door Patrickia!

Het seizoen is weer geopend. Om dit heuglijke moment te vieren is op 28 september een officiële AHC’31 vrijdagmiddagborrel georganiseerd bij Hannekes boom. Wat een gezelligheid; een veelbelovend begin van het seizoen!

Zoals altijd was iedereen welkom en dat maakte het een gemêleerd gezelschap met handbalvrouwen, handbalmannen en handbalbaby’s. Een warme ‘einde-van-de-zomer-dag’ op een lekker plekkie met leuke hits. De stemming zat er goed in en het tempo lag hoog: pitchers bier niet aan te slepen en ook de flesjes melk gingen er goed in. Het werd later en later en uiteindelijk stond iedereen te shinen op de dansvloer, wat wil een AHC-er nog meer?

Nouu, wat leuk dat je het vraagt! Wat ik zou willen is een heuse AHC’31 Game-Night, waar we met alle teams spellen kunnen spelen en bier kunnen drinken. Nou, dat meen je, dat is toevallig! Want op vrijdag 16 november staat de volgende editie van de fameuze Game-Night gepland, georganiseerd door onze eigen Marieke (ds2). Meer informatie volgt (via Facebook), maar houd deze datum alvast vrij in je agenda!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »