Heren 1, AHC’31 vs Volendam 4

KOM NU Verdikkie EENS TRAINEN!

Heerlijk! Een goede scheidsrechter, een goede tegenstander en eindelijk een goede wedstrijd. We speelden als nooit tevoren dit seizoen. Onder leiding van onze Japanse Chinees bleven we de hele wedstrijd goed bij. En dat tegen een tegenstander die alle wedstrijden ruim wint. Volendam is een sportieve en vooral jonge ploeg. Ze spelen hun eigen handbal en hebben eigenlijk niet echt een zwakke plek. Toch konden wij tot 10 minuten voor het einde af en toe nog een puntje voor staan.

Ach, en toen kwam de klad er in. Sommigen denken er heel anders over dan ik, maar als je komt trainen en op tijd voor de wedstrijd binnen bent scheelt dat al de helft. Yair moest de hele wedstrijd keepen. Echt kl*te dat we dit jaar zo’n keepersprobleem hebben. Hij komt zo ook nooit in de wedstrijd. Keepen kan hij gelukkig wel.

Zo, deze keer geen verwijten of problemen te melden. Worden de stukjes wel een stuk saaier van. Als we weer eens tegen Monnickendam spelen zal ik daar ook weer uitvoerig over schrijven. Gewoon omdat het oplucht!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป