Femke: IJzingwekkend en publiek en dingen

Femke (namens iedereen van Dames4)

Na een ijzingwekkend spannende wedstrijd op zaterdagavond 19 november hebben wij 3 punten meegenomen naar Amsterdam. Tot aan de laatste seconde op de klok, is gestreden door ons allemaal en onze vaste supporters waren ook weer aanwezig om ons naar de overwinning te schreeuwen.

Tips en tops: in de verdediging is heel hard gewerkt en werd er onderling goed gecommuniceerd. Aan de aanval moet nog wat geschaafd worden. Samenwerking en wisseltjes staan op het programma voor de volgende training.
Met deze winst blijven wij (op de 2e wedstrijd na) ongeslagen en staan wij op een fantastische 2e plek met een geheel nieuw team.

Deze overwinning moest gevierd worden, maar voordat we de mogelijkheid hadden om een biertje te bestellen, werden we de sporthal uitgeveegd. Erg onsportief. Gelukkig was de binnenstad van Haarlem wel open en hebben wij nog even heerlijk genoten van latte macchiato’s met macarons en geitenkaaskroketjes als dessert.

Aankomende zondag 27 nov spelen wij tegen de nummer 1 en hebben wij behoefte aan publiek dat ons naar, opnieuw, een overwinning gaat schreeuwen! We zien jullie graag een kwartier voor aanvang in de Calandhal.

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Linn Sawade schreef:

    Goed bezig ladies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป