Lotte: Het weekend van… Dames 4!

Ons team staat in de competitie op dit moment op een gedeelde tweede plaats. Toen we zaterdagavond tegen de hekkensluiter WeHave in Weesp moesten spelen, dachten we daarom ‘dit wordt appeltje eitje’. Niets was echter minder waar. Door de afwezigheid van meerdere spelers en het tijdstip was waarschijnlijk niet iedereen meer even wakker. Maar we hebben ons er doorheen geslagen! Na heel lang achter of gelijk te hebben gestaan, gingen we dan ein-de-lijk in de tweede helft aan de leiding. We kwamen op stoom, mede door de goede coaching van Marin en Eline en onze lieftallige invalsters Anne-Sophie, Geena en Marieke. Er werd goed verdedigd en ook in de aanval creëerden we meer kansen. Eindresultaat: weer een gewonnen pot met een eindstand van 15-17. Volgende week een spannende wedstrijd tegen een directe concurrent: Lotus.

Maar het weekend was nog jong en niet alleen AHC moest op zaterdagavond aan de bak. Het nieuws stond er vol mee; Rico Verhoeven vs. Badr Hari. Er werd besloten om gezamenlijk de wedstrijd te aanschouwen. Mandy stelde haar huis beschikbaar en Sandra haar Ziggo wachtwoord en precies op tijd zaten we met een wijntje op de bank voor de TV. Ik zeg op tijd, want na 1 minuut 22 was dit spektakelstuk alweer ten einde. Desalniettemin een gezellige avond en zo leren we elkaar steeds een stukje beter kennen als nieuwe baby’s van AHC.

Na een korte nacht stond de laatste teambuildingactiviteit op het programma: het NK Dodgeball! Als enige vrouwenteam in het toernooi stonden we aan de start tegen Amsterdam Beach Handball, de Tutu’s en BOEM!. Onze enige vedette op het gebied van dodgeball, Dorien, was echter helaas geblesseerd. Ondanks de aanmoedigingen van onze gele vrienden van team NOVA en Dorien kwamen we niet verder dan de poulefase. Toch kunnen we zeggen dat we een fantastische dag hebben gehad. En één ding is zeker, volgend jaar zijn we er weer bij. We stellen voor om een keer op dinsdagavond het toernooi tussen alle teams naar de trampolines van Bounz te verplaatsen. Dit is iets wat jullie allemaal een keer meegemaakt moeten hebben!!

Liefs van de Dames van Team 4.

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Tommie Pit schreef:

    Dames 4 lekkah bezig …. “ouwe” ….

  2. Linn Sawade schreef:

    Leuk meiden!!! Volgend jaar schrijven we meer teams in voor Dodgeball. Klinkt geweldig

  3. Tommie Pit schreef:

    Deze gaat idd mee voor post van het jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »