Zondag 3 november: KDO Dames 1 – AHC’31 Dames 1

De tweede wedstrijd van het seizoen stond afgelopen zondag op de planning. Een uitwedstrijd tegen KDO Dames 1 in De Kwakel. Menig discussie was er al in de auto of dit nog onder Randstad valt of toch echt te veel weiland kent. Dat terzijde stonden we met een bijna compleet team klaar voor een wedstrijd. Helaas was Christel nog op vakantie, maar die komt ons volgende week weer versterken. Met een aanmoedigings foto van Dianne en Kim die samen in Sri Lanka zitten en een prachtig uitzicht van Britt vanuit Nepal, zat de sfeer er goed in. Daarnaast kwam Linda ons vandaag versterken, bedankt! Na pas 6 weken getraind te hebben op onze 3-2-1 dekking, stond deze de eerste helft toch best aardig. Deze dekking dwingt perfecte communicatie en samenwerking af, waardoor iedereen in volle focus zit. Ook de aanval had een goede start: de wisseltjes zitten er weer goed in en wat kanonschoten van onder andere Karlijn. Het was wel weer lekker beuken. Nauwelijks iemand is het veld afgelopen zonder een blauwe plek. Flinke klappen gevangen tijdens de verdediging maar ook de hoeken in de aanval, wat maar liefst 3 pingels en 2-minuten tijdstraf opleverde. De tweede helft kon KDO Dames 1 helemaal niks meer met onze verdediging. Ze kwamen er niet meer doorheen! Uiteindelijk de wedstrijd af kunnen sluiten met 16-26. De punten mee naar Amsterdam. Nog even een schouderklopje voor de scheidsrechter, die floot top! Dat mag ook wel eens gezegd worden. Tot volgende week, een thuiswedstrijd tegen Monnickendam Dames 1 in onze vertrouwen sporthallen Zuid.