Seizoen 2016-2017 vangt aan

Handballen is nog nooit zo leuk geweest. Ik bedoel, als je even vrij bent en nog niet hoeft te handballen natuurlijk. Vrije dinsdagen en donderdagen werden gewaardeerd, maar nu gaan we dan toch echt weer beginnen aan ons nieuwe handbalseizoen. Hoe gaan we dat doen? Middels training!

Donderdag 1 september a.s. gaan we los. En wel om 19:30. Dit betekent dat je om 19:20 omgekleed langs het veld moet staan te trappelen. Iedereen begint natuurlijk pijnvrij en dat houden we graag zo. Daarom een hele mooie ‘hup daar gaan we weer’ training die zeker niet alleen om fitheid zal draaien.

opblaashalNogmaals de locatie: https://goo.gl/maps/Pgm7rEQ7oLy
Bij de VU in Amsterdam natuurlijk. De boelelaan is lastig bereikbaar en wellicht nog afgesloten, hierover was ‘mijn internet’ niet eenduidig.

Er was vorig jaar prima plek om te parkeren bij de voetbalvereniging. Echter, ze waren ook flink aan het werk. Voor diegene die met de auto komen daarom het advies om dat op tijd te doen. Iedereen die te laat aan de training begint, begint namelijk met zwaardere oefeningen. Muhahaha.

Tot donderdag!

AHC'31

Tsja,....

1 reactie

  1. Tommie Pit schreef:

    Kijk, daar gaan we weer!!! Hoppa en los…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »