In memoriam: Phia Wazana Krom

Een week geleden bereikte ons wederom een treurig bericht: Phia Wazana Krom, moeder van Nadav, Yair en Raphael Wazana, is op 65 jarige leeftijd overleden.

Phia was al langere tijd ziek.
Vanaf het moment dat Phia zo’n 24 jaar geleden met de drie jongens bij AHC’31 kwam, was ze wekelijks vast supporter om de jongens te steunen en zoveel mogelijk jongens in de auto te proppen en naar de wedstrijd te brengen. De aanwezigheid van Phia ging nooit onopgemerkt. Ze was een bijzonder mens die altijd wat te vertellen had, een grote mond maar een klein hartje. Leden en ex-leden die haar nog kennen zullen zich haar herinneren aan haar overtuigingskracht bij het aan de man brengen van de vriendenloterij loten. Destijds was zij één van de drijvende krachten achter het opzetten van de vriendenloterij bij AHC’31. Tevens heeft ze samen met Patty Lagerweij meegedaan met de tv-show van de vriendenloterij. Met deze activiteiten werd een aardig zakcentje verdiend dat ten goede kwam aan de vereniging.
De laatste jaren hebben we Phia niet meer gezien langs de handbal velden want ongeveer 10 jaar geleden ging zij met Raphael terug naar Israël.
Wij wensen Nadav, Yair en Raphael en hun familie veel sterkte met het verlies.

AHC'31

Tsja,....

Translate »