In memoriam

Lucienne Storm – van Essen
Ons bereikte het verdrietige nieuws dat op zaterdag 11 april ons loyale lid Lucienne Storm – van Essen is overleden. We wisten dat Lucienne ziek was, maar dat de ziekte zo snel zou gaan, is dan toch onverwacht. Lucienne is 57 jaar lid geweest van AHC’31! Het raakt ons diep dat een rasechte AHC-er er niet meer is. 

Als trouw lid heeft zij veel betekend voor onze vereniging. Naast zelf gehandbald te hebben, heeft zij vele ondersteunende activiteiten verricht. Jarenlang heeft zij voor de verenging wedstrijden gefloten, niet omdat zij dit zo leuk vond, maar omdat de vereniging dit nodig had. Ook heeft zij meerdere jubileumfeesten mede georganiseerd en was zij vele jaren betrokken bij het samenstellen van de toen nog hardcopy Ballista. 

Samen met Pim zorgde zij er vroeger mede voor dat de kinderen uit de buurt naar trainen konden en weer thuis gebracht werden. Jarenlang stond zij langs de zijlijn om Maartje en Wieke positief aan te moedigen, zelfs nog in het afgelopen seizoen. Naast het aanmoedigen, lette zij dan ook een beetje op de nieuwe generatie: Sep, Tatum en Charlie en als Maartje even terug was in Amsterdam, natuurlijk ook op Stacy enTimo. 

Voor mij persoonlijk is Lucienne al 35 jaar mijn sportieve, energievolle, aardige en altijd geïnteresseerde buurvrouw, door wie ik ook bij AHC’31 betrokken ben geraakt. Lucienne heeft de afgelopen tijd haar ziekte moedig gedragen, maar we moeten nu toch afscheid van haar nemen.  Gezien de omstandigheden mogen we hier helaas niet bij aanwezig zijn, maar komende woensdagmiddag  zullen wij Lucienne herinneren en gedenken.  

Conform haar wens zal AHC’31 een donatie doen aan Stichting Vluchteling.

 Joop van Essen
Op zondag 12 april is de heer Joop van Essen overleden. Zoals jullie wellicht aan zijn naam kunnen herleiden, was dit de vader van Lucienne. Heel verdrietig dat zijn overlijden een dag later heeft plaatsgevonden. De heer Van Essen is jarenlang algemeen lid van onze vereniging geweest en was ook vaak aan de zijlijn te vinden als supporter.

Wij wensen Pim, Maartje, Wieke en de familie veel sterkte toe.

Namens het bestuur,

Sabina Westerveld

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »