IASON Toernooi

Het IASON toernooi was in meerdere opzichten een groot succes. Niet elke dag reizen een stel amsterdammers 200 km om een potje te handballen, handballen op niveau is namelijk niet ons ding. Wel zijn we het gewend om een flink stuk te rijden voor ons vertier! Op naar Valkenburg dus!

Een tent opzetten is niet altijd even makkelijk. Als het dan ook nog is donker is en je de tent niet kent, kan je rekenen op gekke taferelen. Gelukkig was Michelle aanwezig om met gezonde ‘sturm und drang’ ons bij te staan in dit zeil/stok gebeuren. Na 2 uur stond hij dan toch. In ieder geval goed genoeg voor 2 korte nachten brak in je tent liggen. Het feest kon beginnen, we waren er helemaal klaar voor …

Valkenburg is een raar plekje. Gekke mensen komen je des nachts bedreigen met net niet lege 7-up flessen omdat hun tent is ondergespoten met een brandblusser. Waarom ze altijd als eerste naar de Amsterdammers komen is mij een raadsel, nog gekker is dat hij twee keer langs kwam en niet wist dat hij al een keer was geweest. Gelukkig waren er een aantal tieten aanwezig om de jongen kalmte en rust in te praten. Er werd nog net niet geknuffeld.

Wakker worden na een nachtje zuipen is nooit echt mijn sterkste kant geweest. In Valkenburg was het voor mij niet anders. Nadav had een lekkere limbo vlaai gescoord, maar koffie was het enige wat mijn lichaam kon verdragen. Dan maar een biertje opentrekken. Even bijkomen en dan handballen… Zucht. De eerste wedstrijd was een hel. Alleen maar na kunnen denken over kotsen en stoppen. Dat motiveert niet. Gelukkig speelde we meteen tegen de nummero uno. Dus daar konden we niet meer van verliezen als we wel op niveau zouden komen later die dag…

De dames zijn een paar keer een oor aan genaaid. Tsja, moet je ook maar een betere band met je scheidsrechter opbouwen. Een paar klopjes op de schouder helpen echt. Ik geef scheidsrechterbeรฏnvloed clinics op 29 februari. Komt allen.

Over en uit. Verder weinig over dit toernooi te vermelden anders dan dat er heerlijke biefstukjes worden gebakken in Valkenburg… Toedeloe!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป