Het grote Dames 2, 1 en Heren 1 succesverhaal!

Er werd weer eens echt gehandbald in Amsterdam Zuid. Handballen met de Hoofdletter A, van AHC’31 natuurlijk. De score? Dames winnen beide van US, de Heren winnen in een leuke wedstrijd van Lelystad. Niks aan het handje zou je zeggen! Zat in de lijn der verwachting en hier zullen geen grote krantenkoppen over verschijnen. Correct, maar een klein wonder is het toch.

AHC’31 een jaar geleden was een club die vergaderde over hoe nu verder, of eerlijk gezegd, hoe nu niet verder. Een super trainersduo bij de dames en verscheidene inspanningen van leden op social Media en onze website zijn cruciaal gebleken. Eerlijk naar jezelf kijken is soms best pijnlijk, ik ben daar expert in, maar het leerde ons vooral over wat AHC’31 niet moest worden en hoe we niet wilden zijn. Een club voor de mensen die er al zijn. We moesten iets nieuws uitstralen en daar ook naar handelen. Tot zo ver lijkt dit prima te lukken!!!

Enfin. Over 10 jaar kunnen we zeggen dat we er bij waren. De wederopstanding van de allermooiste handbalvereniging van Amsterdam en omstreken. (Invloedgebied AHC’31 2014 infographic: https://goo.gl/maps/PWn9u) En er bij zijn is natuurlijk niet goed genoeg, je moet erbij blijven!

Zijn er dan ook nog interessante zaken te melden over de wedstrijden? Ja natuuuuuuuuuurlijk! Vele leuke interessante feitjes over de wedstrijden, wie er goed en slecht waren. Wie er vrolijk rondliepen en wie er met een kater en 4 ibuprofen rondsjokten… Natuuuuuurlijk. Gaan we allemaal niet meer melden hoor! Dat is de AHC’31 webredactie nieuwe stijl! Tot volgende week!

AHC'31

Tsja,....

3 reacties

  1. Tommie Pit schreef:

    Goh wat een leuk stukje! 😉

  2. Roy Schuren schreef:

    Hahaha ja zeker Tommie Pit

Translate »