Heren vs. Grotere Heren

Tsja! Soms begin je een wedstrijd een beetje in de mineur. Zo ook deze keer. Wij hadden 6 afmeldingen, waarvan er vast een paarย onvermijdbaar en we moesten andere heren lief aankijken om met ons mee te zwoegen.

De heren van nieuwegein zijn opgetrokken uit een solide stuk marmer. Er is er geen onder de 120KG en ze lopen allemaal de 100 meter in 11 seconden en 2 honderdste. Echt! Toch konden we de eerste helft met een gelijkspel afsluiten. Dit niet in de laatste plaats door goed keeperswerk, maar ook onze tomeloze inzet werd beloond.

Dat inzet misschien wel tomeloos is, maar uithoudingsvermogen niet bleek in de 2e helft. Door niet meer als team te spelen in de laatste 12 tot 15 minuten kwamen we aanvallend te kort en ging er verdedigend meer mis dan daarvoor. Hulpeloze zeehondjes waren we.

Volledig in lijn met mijn ego eindig ik zo’n verloren wedstrijden door blij mijn doelpunten te tellen en dit in de kleedkamer zingend met mijn teammaten te delen onder de douche. Gewoon om die goede spirit vast te houden. Nieuwegein staat in onze poule in ieder geval niet voor niets 2e!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Tommie schreef:

    Groot dat ze waren,… ontzettend groot…

Translate ยป