Dames 3, Dames 1, Heren 1, Dames 2 – AHC31 handbaldag!

Het was een topdag! Na een stroeve start van de dames 3 die moeilijk tot scoren kwamen en ook iets te slordig in de passing bleken, waren er twee heuse walk-overs te bekijken van onze Dames 1 en Heren 1. De triller bleef gelukkig bewaard tot het laatst,ย  de dames 2. Dit is toevallig mijn favoriete team en daarom zal ik ook alleen over hen even uitweiden.

Wat moet je in huis hebben?

 • Hongerige dames
 • Een handbal, formaatje dames
 • Een fluitist, bij voorkeur van Italiaanse kwaliteit maar Franse fluitjes mogen ook en doen aan de smaak niets af
 • Een tegenstander uit de buurt van het strand, Berdos!
 • Twee redelijke keepers ๐Ÿ˜‰
 • Een tribune vol AHC-ers
 • Een zwetende coach

Wat leveren wij daar gratis bij? Een winnende treffer van een verder ongelukkig spelende Karlijn! Wat een comeback. Haar coach had nog het uitstekende advies gegeven dat als ze weer kort zou schieten hij haar haren af zou scheren. Lang en laag mikken leverde zelfs bij een misser een daverend applaus op. BAM! Hangen. Net op een moment dat we het moeilijk hadden en terug kwamen van een punt achterstand bleven we er als team toch in geloven. Via een aanval die gelukkig iets langer duurde dan 1 keer rondspelen eindigde de bal bij Karlijn en die stopte hem precies daar waar hij moest zijn. Onze scheidsrechter wilde de tijd nog stopzetten, maar dat is alleen voorbehouden voor 1e en 2e divisie, of bij een lange blessure behandeling in het veld.

Er zit duidelijk nog veel rek in. Dank aan Rosine en Wendy voor het meer dan uitstekende keeperswerk. Twee talentjes “uit eigen jeugd” noemen we dat in Amsterdam! Tot volgende week weer in uitverkocht eigen huis!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Linn Sawade schreef:

  Weer een mooi stukje uit de mouw getrokken mr. Pit ๐Ÿ™‚

 2. Karlijn Verkleij schreef:

  Haha ik kan me niet herinneren dat een ander kapsel (of eigenlijk geen) de deal was, maar gelukkig was ie, uiteindelijk, raak ๐Ÿ™‚
  Ik ben benieuwd hoe spannend het komende zondag weer wordt!

Translate ยป