Argh! Dames – Havas

Coachen. Ik ben er duidelijk niet goed in. Als coach dien je een team tot elkaar te brengen, heldere doelen creรซren en daarvoor handvatten aanreiken om die doelen te behalen. Alles wat de dames afgelopen zondag deden veranderde in uitwerpselen. Aan inzet geen gebrek! Echter is het toch lastig vastigheid te vinden met 5 wissels op de bank.

Havas kwam al snel op 3 punten voor. De hoeveelheid handbal bij Havas was matig, maar wij stelden daar dan ook niets tegenover. Ondoordacht handballen is iets wat ik mijzelf ook eigen heb gemaakt. Juist wanneer het niet loopt ga je dan dingen doen die je normaal niet eens zou overwegen. Het ontbreekt bij de dames nog een beetje aan sjoege! Handbalsjoege wel te verstaan. Want als break nummero 19 niet lukt, dan is er realisatie nodig. Realisatie dat het wellicht over een andere boeg moet?

Jammer! Want hier hadden we niet hoeven te verliezen! Nog 1 wedstrijd? Ik ben geblesseerd, dus ik ga proberen dit keer jullie naar de overwinning te coachen! Oant Zondag!

AHC'31

Tsja,....

3 reacties

  1. Joh, als het aan jou lag dan was de overwinning duidelijk een feit hoor! Helaas kwamen we inderdaad geen van allen in een lekker spel. ik heb zelf ook de bal meer dan gemiddeld verklooid-gegooid… super dat je er zondag weer wilt zijn, we gaan nog meer ons best (voor je) doen!

  2. Tommie Pit schreef:

    Als er iemand weet hoe het is om te falen op een handbalveld ben ik het wel hoor Esther! ๐Ÿ˜‰

  3. Maar naast falen natuurlijk ook succes, dat heb je als je maar lang genoeg speelt… misschien wordt het falen meer met de jaren, dat risico neem ik voorlopig maar :p

Translate ยป