Zondag 29 juni 2014

De dag van: Nederland vs. Mexico! ย Happy meal scoren voor ontbijt! De dag van: Wat is er in vredesnaam gisteren gebeurd enย waar is mijn geld gebleven!!! De dag van: Ik drink nooit meer… De dag van: 16 uur op de bank liggen!

Het was de day after. De man met de hamer was alweer vertrokken. Hij had nog wel netjes de gordijnen dichtgedaan. Licht en geluid verdraag ik op deze momenten niet goed. Op een of andere manier is het best zwaar om een dag lang met AHC-ers op stap te gaan. Lang geleden, heel lang geleden deden we niet anders. Toen was drank nog heel gewoon! Wist je niet beter en werden tequila shotjes gezien als sociaal smeermiddel, een noodzakelijk kwaad om met vrouwen te kunnen praten zonder te stotteren.

Als je ouder wordt, ga je het verleden pas echt omarmen. Hoe eenvoudig speelde ik na zo’n avond gewoon nog 2 of 3 wedstrijden? Toen vond ik het niet eenvoudig, maar oh oh oh oh, oh oh OH! Wat was dat eenvoudig… Nu heb ik in totaal 14 woorden gebruikt op 29 juni te noemen: ‘Meal, happy, ibuprofen, water, stil, sneijder, prutser, HELD!, Huuuuuuntelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!! Ik ga naar bed. Trusten.’

Tot de volgende AHC happening. Waar ik waarschijnlijk wel weer volle bak in spring! Dank allemaal voor een topdag, avond, nacht, ochtend…

 

AHC'31

Tsja,....

3 reacties

  1. Same here… Whahaha

  2. Tommie Pit schreef:

    Ioana, did you read this? ๐Ÿ™‚

Translate ยป