Supportersdag 24 oktober 2021

Beste AHC-vrienden,     

90 jaar geleden werd op 24 oktober onze mooie vereniging opgericht.    

Dat is later in dit jaar reden voor een groter feest, maar wij willen op de 24e oktober alvast een kleine supportersdag organiseren, om op dat heuglijk feit even extra feestelijk de aandacht te vestigen, op de dag zelf.

Het is bovendien de eerste keer sinds corona alles platlegde dat we elkaar weer kunnen ontmoeten op grotere schaal: ook dat is een omstandigheid die ons feestelijk stemt. Vandaar…..:

kom op 24 oktober in de middag samen met iedereen die het leuk vindt en met je mee wil naar de sporthal en vier met ons deze speciale supportersdag-editie!!

Wij zorgen uiteraard weer voor appeltaart, maar vragen jullie ook of je tijd en zin hebt om iets lekkers te maken en mee te nemen, zoals we dat ook andere keren hebben gedaan.

En: dit keer hebben wij voor alle aanwezigen een kleine verrassing in petto, waarmee het aanmoedigen alleen nog maar feestelijker zal worden….

Op deze speciale dag spelen alleen de heren 1 en dames 1. 

De heren nog nauwelijks met wedstrijdervaring dit seizoen; maar zeker voor de dames is het afzien, want het wordt hun eerste wedstrijd sinds laaaaaannnnnggggg!!!!

Plaats van handeling: Sporthallen Zuid, hal 3.               
Om 13.00 uur starten de heren, tegen VIDO, 
Om 14.15 uur volgen de dames 1, tegen JuRo VZV

Wij hebben er reuze zin in om deze twee teams alvast te zien spelen. En later in het jaar kunnen we dan hopelijk ook alle andere teams weer een keer aan het werk zien en een uitgebreidere supportersdag verwachten.

Maar voor nu vragen we jullie allemaal: kom 24 oktober met ons vieren dat we 90 jaar bestaan 

We verheugen ons er op!! 
Groeten van Petra, Milja en Nienke

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »