Silas bericht over de heren 1 in Zaanstreek

Kijk, hier houden we van. Met minimale dwang afgedwongen. Zonder al te veel te moeten dreigen en al helemaal niet door er directe familie bij te hoeven betrekken, krijg ik het voor elkaar dat mensen stukjes schrijven voor de site. Een kort, summier, semantisch niet erg sterk stukje, maar wel een stukje dat het lezen waard is want; Silas!

Wil jij de volgende zijn die ik met mijn charmes, ook wel dwangneuroses genoemd, overtuig iets leuks op te tekenen over het handballen in Amsterdam Zuid? Meld je dan bij tommie@ahc31.nl met je proza, epistel of rant!

Zonder er verder veel omheen te draaien, komt ‘ie dan he. Oh en PS: niet geredigeerd want grappig!

Het is weer zondag Handbal dag, vorige week eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld op zaterdag avond in farmerland net verloren (hadden wij moeten winnen trouwens). Vandaag frisse moed want ahc speelt op zondag gewoon beter punt. Wij begonnen goed gelijk voorsprong gepakt van 2 punten die breide wij langzaam uit naar 7. Vlad was op schot, totaal iets van 10 doelpunten gemaakt (niemand die telt natuurlijk). Tweede helft even kleine zwakke periode maar nooit in problemen uiteindelijk 18-28 gewonnen, peace of cake dus, hoewel wij nog geen eens zo goed speelde, nou de spits is er af op naar de volgende overwinning. Over en uit!

Silas

AHC'31

Tsja,....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป