Komkommertijd

Het is komkommertijd. Ten minste, voor ons handballers. Voor mij is er altijd wat meer komkommertijd dan voor anderen, vooral omdat ik nog al is geblesseerd ben. Niets om je voor te schamen, want ik ben weer heel erg goed in andere dingen. Echter, om de advertentieinkomsten op pijl te houden en de website alive hier een korte kerstbeschouwing 2008.

De kredietcrisis gaat gelukkig aan ons voorbij. Of niet? Jawel, de kredietcrisis is puur een mentale blokkade waar we met zijn allen even doorheen moeten. Ik heb geen last van de crisis en hopelijk jullie ook niet. Mijn spaargeld in IJsland onderbrengen klinkt zinloos zelfs al zou ik spaargeld hebben. Er is nu zelfs een massale stop op de productie van auto’s. Is dit niet wat alle CO2 sektarianen hebben gewild? Waarom zie ik die niet feest vieren op de dam met een CO2 arm vreugdevuur? Mensen worden ‘en masse’ ontslagen en hoeven dus niet meer in de file naar het werk. Ook dit zie ik als forens zeer positief tegemoet. Met een beetje mazzel werken er een hoop mensen uit de autoindustrie of uit het bankwezen in Purmerend. Dat zou mooi zijn!

Mijn leraar Nederlands vertelde mij altijd positief af te sluiten tenzij ik niets positiefs te melden heb. Dan is het weer onnodige vulling en daar lezen kritische bloglezers keihard doorheen. Gelukkig heb ik altijd iets positiefs te melden. Zit in mijn bloed.

Volgend jaar wordt alles beter!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Silas schreef:

    Leuk Stukje hoor.
    En ofcourse word volgend jaar alles beter.
    Alvast Happy New Year:)

  2. Tommie schreef:

    Alles jiggie Silas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป