Hoog zomer

Er worden kindjes geboren en de meeste AHC-ers zijn op vakantie. Er worden Caipirinha’s gedronken en tenten opgezet. Heerlijk allemaal. Over 4 weken vertrek ik naar Griekenland en mis ik het begin van het seizoen. Jammer nou zeg.

Dit seizoen moeten de heren 1 het doen zonder Eric! Het laatste seizoen hebben Nadav en Yair dit gat ingevuld. Nu hebben ze gezorgd voor een goede vervanging! Chapeau! Waar een wil is, is een beschikbare keep voor AHC heren 1. Hmmm, misschien moeten Nadav en Yair ook jeugd gaan werven, of spreek ik nu voor mijn beurt.

De site is vervangen door een nieuwe. Wedstrijden en trainingsupdates komen nu in de vorm van dit soort berichten voorbij. Geen statische pagina’s meer, maar nieuwsposts die chonologisch naar achteren worden geduwd door nieuwe berichten. De hele site is doorzoekbaar en aan de hand van Tags! kunnen we makkelijk verschillende berichten zoeken die iets met elkaar te maken hebben.

NB: Ik zoek nog naar een goede web redacteur. Profiel: Jong, 1.82, geen MTV kijker en als je kan lachen om de slappe grappen van de Lama’s ben je aan het verkeerde adres. Ik ben dus eigenlijk op zoek naar een leuke jongen of meid die het niet erg vind af en toe een berg onzin te verzinnen en dat hier te noteren. Vind je jezelf in dit profiel, mail dan naar tommiepit AT gmail punt commetje…

Tot zover mijn laatste gebrabbel. Kijk ook even naar die kleine Jonas! Die is nu in opleiding bij Catriona en moet Mitchel gaan vervangen in de heren 1. Nog even volhouden Mitchel!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป