Heren, AHC31 – Westsite

Na 2 jaar samen gespeeld te hebben moesten we dit weekend tegen elkaar. Jammer dat Westsite geen heil meer zag in onze heren-samen-werking, maar ook wel goed dat er nu dus weer een derby bij is gekomen in Amsterdam.

Voor Westsite leek het wel de wedstrijd van het seizoen. Waarom weet ik niet,ย maar kennelijk heeft AHC’31 nog steeds ongekende alure en aanzien. Dat wij onze slechtste wedstrijd van dit seizoen speelde, met name in de 2e helft, was tekenend. Slechte keuzes, slecht gebruik maken van de ruimtes die we kregen door fanatieke man-verdediging op Nicola (duidelijk niet al onze wedstrijden gezien! ๐Ÿ˜‰ ) en handballen zonder verstand resulteerde in een gelijkspel. En dat in onze slechtste wedstrijd. Dat biedt toch perspectief!

Zijn er nog positieve zaken te melden? Jawel. maar niet over de wedstrijd helaas. De dames speelden gelijk (2) en wonnen (1). Jammer genoeg kon ik door familieverplichtingen niet blijven voor de afterparty, maar naar het schijnt bleef het dit keer ook nog lang rustig na de wedstrijd. Weinig gemist dus!

Op naar de volgende wedstrijd!

AHC'31

Tsja,....

Translate ยป