Heren 1 uit tegen HAVAS 3

Altijd leuke wedstrijden tegen HAVAS. Speel je zelf slecht, dan speelt HAVAS over het algemeen altijd gewoon lekker handbal. De scheidsrechter vandaag was weer eens heerlijk van ons niveau. Gelukkig is zijn komst en aanwezigheid al goed voor applaus, maar lastig is het wel als je vol adrenaline zit. Ook de stand verkeerd opgeschreven. 17-24 werd ineens 17-21. Ach ja,… wat maakt het uit.

HAVAS gaf fysiek tegenstand, want handballend was het niet wat we van ze gewend zijn. Gelukkig hadden ze wel een reden voor hun fysieke aanpak, wij speelden namelijk met buitenlanders. Nederland anno 2014 kom je gewoon met dat soort opmerkingen weg.

Wij speelden best slecht in mijn ogen, maar Yair onze sluitpost vond dat we prima verdedigden! Toch voelde de hele wedstrijd stroperig en moeizaam. Doelpunten vielen wel, maar om nu te zeggen dat we geroutineerd over deze tegenstander heen liepen gaat veel te ver. Hier en daar een rode kaart ontlopend (HAVAS) is deze wedstrijd eigenlijk prima geëindigd. We konden allemaal nog zelfstandig naar huis. Hopelijk herleven oude tijden weer tijdens de return en kunnen we na de wedstrijd een biertje met ze drinken. Op naar de wedstrijd tegen Hoofddorp!

AHC'31

Tsja,....

Translate »