Amsterdamse Hergebruik Cadeautjes route

Op zaterdag 17 mei 2014 organiseren we zoals eerder aangekondigd de eerder uitgestelde wandeltocht door Amsterdam. Mitchell Sawade is de organisator van dit moois.

Aangepast aan deze periode in het jaar zal deze A H C-wandelroute worden omgedoopt in de:

Amsterdamse Hergebruik Cadeautjes route

Je snapt het al: je kunt er één van de grootste miskopen die je op Koningsdag hebt aangeschaft op een simpele manier kwijt ( of iets anders dat je al jaaaaaaren weg wilde doen, leuk , maar niet je smaak).

Hoe gaan we t aanpakken:

  • verzamelpunt: om 12 uur op de Dam bij de leeuwen. Iedereen moet meenemen:een eigen lunch-pakketje en drinken, en let op:een ingepakt “kadootje”
    (miskoop van Koningsdag of iets anders dat je thuis kwijt wilt), mag niets kosten. Je draagt het zelf mee tot het eind!!
  • doelgroep: naast de algemene leden en (niet) spelende leden iedereen die zin heeft om te komen, vrienden van AHC, lid of niet.
  • eigen bijdrage voor deze activiteit: niets, nada, nix, nul komma vetvlek. Einddrankje bij de Prael is voor eigen rekening.
  • inhoud: er worden 2 groepjes gemaakt, elk groepje krijgt een enveloppe en daarin staat de route beschreven. 1 groepje loopt linksom, de andere loopt rechtsom, de zelfde route, tegelijkertijd. De routes duren een uurtje en bevatten ook opdrachten die je onderweg moet uitvoeren. De routes eindigen allebei weer bij de Dam en daar zien de groepjes elkaar weer, wisselen van samenstelling, iedereen krijgt een Koninklijke mandarijn, de twee nieuwe groepjes krijgen nieuwe enveloppes met routebeschrijving (1 linksom, 1rechtsom) en gaan weer op stap.
  • eindpunt en tijd: 3 uur op de Dam, van daaruit naar de Prael voor het einddrankje en het uitwisselen van kadootjes voor de stoere wandelaars. Mitchell bepaalt wie het eerst een pakje uit mag kiezen.

Meld je snel aan!! Dat kan bij Petra van Rongen, tel: 06 81819603, mail: petravanrongen@gmail.com
We rekenen op een hoop mensen en gaan er weer een leuke dag van maken!
De voorbereidingsgroep Petra, Milja , Nienke

AHC'31

Tsja,....

1 reactie

Translate »