AHC’31 – WeHaVe 15 -11

Terecht heeft de coach gevraagd een verslagje te schrijven voor de site. We hebben dit weinig gedaan en als we alleemaal een keertje doen is het echt niet veel moeite. Vandaag is het mijn beurt.

Een mooie middag in Amsterdam zuid. DROOG, windstil, wolken, goede omstandigheden om de eerste wedstrijd na de zomer te winnen. Daarnaast hadden we een mini mascotte compleet met mooi AHC shirt (dank nog daarvoor) en stoere papa. Met twee wissels en een (nogmaas DANK!) Marije die de hele wedstrijd op doel heeft gestaan waren we er klaar voor!

Na een kwartier stond het nog steeds maar 1 – 1!! Persoonlijk vind ik dat iets te weinig, maar ja, we moesten gewoon even inkomen. Al met al hebben we lekker gespeeld, en vooral in de verdediging waren we erg sterk! Wat voor Marije ook niet heel vervelend was. In de aanval hebben we wat steken laten vallen wat tot onnodig balverlies leidde. Ook al waren we (mijn inziens) een redelijk samengesteld team, het liep lekker en de communicatie was goed. Naar mijn idee was het echt een team wedstrijd. Vrijwel iedereen heeft gescoord en dat maakt het resultaat altijd mooier. Waarschijnlijk hebben we de coach voldoende inspiratie gegeven voor de komende trainingen dus dat we maar beter mogen worden de komende weken.

Kortom een mooie sportieve dag afgesloten met winst. En wat is het heerlijk om weer terug te zijn!!!

Saar

P.S. Peter dank voor het fluiten!

 

 

goals: Joy 3, Moniek 3, Sarah 3, Esther 2, Rosalie 2, Irene 1

AHC'31

Tsja,....

1 reactie

  1. Tommie schreef:

    Doet me weer denken aan die mooie tijd dat Wilma en Milja ons door wedstrijden heen schreeuwden… heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »