Ach, och en wee…

Hier had ik me toch iets beter op voor moeten bereiden. Ik zit achter mijn bureau en denk aan alle momenten waarop ik een beetje lichaamsbeweging had kunnen krijgen. Verleden tijd helaas daar de training vanavond weer begint. De Olympische spelen doen mij ook steeds meer beseffen dat kijken veel belangrijker is dan meedoen. Het is in ieder geval leuker en makkelijker.

19:30, rondjes rennen op een stuk asfalt waar waarschijnlijk een dun laagje mos op ligt en de lokale hangjeugd problemen veroorzaakt door niet aan de kant te gaan. Heerlijk, het seizoen begint weer. Ik kan nu al niet wachten tot de eerste zaaltraining. Dan kunnen we weer ouwerwetsch rustig รกn doen! Tot zo allemaal!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป