SCHAATSEN AHC’31 on ICE! Geef je direct op

Het is altijd verstandig om korte mails te schrijven want dan weet je dat meer mensen je mail lezen. Zo’n lange lap tekst werkt niet echt mee. Maar dat kan ik dus niet. Daar heb ik het volgende op gevonden. Alles wat je moet weten schrijf ik vet. Dan lees je niet mijn geweldig leuke tekst, maar ben je wel geheel op de hoogte.

Milja is de laatste weken druk bezig geweest te informeren waar en voor welke kosten we gezellig kunnen gaan schaatsen. Zij heeft in de krant gelezen dat in het olympisch stadion een schaatsbaan komt, in februari http://www.decoolstebaanvannederland.nl/. Ik zet het adres voor de liefhebber in deze mail want het is natuurlijk wel heel erg leuk, maar voor ons geen optie. We hadden dan namelijk dit weekend al moeten reserveren en we weten niet hoeveel mensen zich gaan opgeven. Jammer, maar zoals gezegd, misschien leuk voor echte schaatsfanaten.

Wij komen uit bij de Jaap Edenbaan.
De baan is open van 12.00 tot 16.20 met een dweilpauze van 14.00 tot 14.20 uur.

Wanneer: zaterdag 15 februari 2014
We verzamelen daar om 12.30 uur.
En we schaatsen tot 14.00 uur.

Dan gaan we ervan uit dat een uurtje schaatsen genoeg is voor de meesten, maar wie nog door wil gaan gaat lekker door, terwijl de anderen zich voegen bij de mensen die wel mee gaan maar niet de schaatsen onderbinden. Ik dus o.a. Ik heb begrepen dat er 2 restaurants zijn, en daar ga ik de leukste van kiezen. Ik wil eigenlijk wel al die schaatsers gaan zien…..

Toegang voor schaatsers € 6,60 voor studenten en 65+ € 5,40 voor bezoekers € 1,00
Schaatsverhuur € 6,00 tenzij je de klapschaats wilt proberen voor € 11,00
Parkeren op terrein Radioweg € 0,10 per uur met een max van 4 uur.

De toegang wordt overigens betaald door AHC, alle andere kosten moet je zelf betalen. We hoeven dan niet met de pet rond en dat scheelt weer veel administratieve rompslomp.
Bij regen gaat het gewoon door voor de diehards die ‘we’ zijn. En binnen kan ook, maar dat mag niet met noren!!! Dat moet je wel even weten.

Willen jullie alsjeblieft opgeven bij petravanrongen AT gmail.com ?

Hopelijk tot dan
Groet Milja, Nienke en Petra

AHC'31

Tsja,....

Translate »