Heren 1, DSO1 vs AHC31

Na de slechte partij tegen VVW, waarin nummer 11 zo nodig Nicola moest blesseren en zij ook bijpassend scheldpubliek hadden meegenomen om hun geappelleer kracht bij te zetten, speelden we vorige week de meest teleurstellende wedstrijd van het seizoen tegen Westfriezen. De donkerrode kaart die nummer 2 niet kreeg was echter niet de reden van ons verlies, we gingen gewoon diep door de ondergrens als team. Kan gebeuren! Mogen wij ook een slechte pot spelen?… 😉 Westfriezen trok meer dan terecht aan het langste eind. Wel jammer dat wij er nooit een wedstrijd van konden maken want dat had het affiche wel verdiend.

Zaterdagavond dan om 21:00 aantreden tegen de lokale HV van Den Helder! Leuk, 70 minuten rijden om op zaterdag’nacht’ te mogen handballen.

DSO kan ballen en heeft een leuke ploeg. Wij, toch door de vele blessures en door het aanstaande vertrek van onze sluitpost Attila, ietwat aangedaan aan de wedstrijd begonnen. Een zwak begin van minstens 10 minuten waarin zeker 9 vrije doelpogingen het net niet troffen, zorgde toch nog voor een kleine voorsprong. Door toch goed met druk te blijven spelen en zeker in de tweede helft een klein schepje bovenop het niet al te hoge tempo te gooien, liepen we uit naar een comfortabele voorsprong die nooit meer in gevaar is gekomen.

Toch wel fijn, een zaterdagwedstrijd. Westfriezen koos er zondag voor om de punten aan Volendam te laten. Dat is mooi meegenomen omdat de achterstand in punten nu even groot is als de te behalen punten. Eén winstwedstrijd is er nodig in de laatste twee potten om alleen bovenaan te eindigen. Top!

AHC'31

Tsja,....

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »