Geen bericht is goed bericht… Toch?

Niet dus. Na 5 weken kwakkelen met de gezondheid en tegen beter weten in proberen door te gaan met het normale leven, hier een korte opsomming van de gebeurtenissen de laatste tijd. Natuurlijk was er de begrafenis van Inge. Indrukwekkend veel mensen kwamen hier op af. Goedย om te zien hoeveel verschillende clubs er aanwezig waren, maar mooi is zo’n dag natuurlijk nooit…

Heren 1 verloren een wedstrijd tegen Lelystad. Juichende Lelystadters bij onterecht rood ten spijt, was dit verlies volledig aan onszelf te wijten. Morgen een belangrijke wedstrijd tegen DSO! Die moet gewonnen worden. De dames wonnen in een spannende pot van Monnickendam. De spanning is daarmee volledig terug en het verschil is nog maar 1 punt. Kan alle kanten op dus en of ze het gaan halen ligt in dit geval ook nog een klein beetje aan Monnickendam.

Zowel bij de heren als bij de dames zijn weer nieuwe leden op komen draven! Hartstikke leuk natuurlijk. Wil je ook handbal spelen in Amsterdam en ben je op zoek naar een leuke, recreatieve en jonge vereniging uit 1931!? Mail dan naar tommie@ahc31.nl of mail moniek@ahc31.nl.

AHC'31

Tsja,....

Translate ยป