Iris: AHC’31 dames 4 gaan los! – VLOG

Vorige week, de wedstrijd tegen de nummer 1 in ons klassement, waar we gevochten hebben voor een overwinning, moesten wij helaas genoegen nemen met een eindstand van 16-19 in ons nadeel… Als team was de verdediging deze wedstrijd ons sterke punt, mede dankzij Rosine haar goede coaching vanaf de doellijn. In de aanval waren we tot de conclusie gekomen dat we meer samen moesten gaan spelen, in plaats van de individuele acties.

Dus, vandaag, vol goede moed begonnen we zo ook deze wedstrijd samen met Demi als extra speelster, Sandra als keepster en Joakim (gehosseld door Tommie red.) als coach die ons uit de brand hielpen! Veel dank daarvoor!

De afspraak was dat we de aanval rustig zouden opbouwen, 2 keer rond en dan druk erop, zoals met Vlad besproken. Echter al snel bleek dat het spel van de tegenstander traag was, en jammer genoeg gingen wij als team daar erg in mee… De eerste helft ging het gelijk op, waar wij nogal pech hadden dat de ballen er niet in gingen, vielen de ballen bij de tegenstander wel op de juiste plek. Gelukkig, met een bal van Marloes in de laatste seconden gingen we met een 8-7 voorsprong de rust in. Allemaal waren we van mening dat we ons spel en fanatisme moesten herpakken van vorige week. Echter, duurde het tot de laatste 10 minuten dat dit ook ging gebeuren. Zo werd de voorsprong groter en ook wij enthousiaster; met een uiteindelijk nette uitslag van 19-14. De volgende keer tegen Vos moet er zeker een veel grotere overwinning inzitten, dus daar gaan we voor! Nu eerst aanstaande zaterdag ons fanatieke spel weer herpakken!